Pingiskraft Stockholm-aktiviteter under SOC

Pingiskraft Stockholm har två arrangemang i Eriksdalshallen under veckan SOC-veckan. Varmt välkomna!


1. Kom och titta
Torsdagen den 16 nov kl 17.30-19 bjuder vi in alla aktiva pingisflickor/tjejer/damer i Stockholm att kostnadsfritt komma och titta på riktigt bra pingis. SOC pågår för fullt och det spelas både herr-och dampingis i hallen. 

Jessica Larsson möter upp på plats och guidar gänget. Det går bra att komma del av tid. Det går också bra att stanna kvar längre om man vill, men i så fall får man klara sig på egen hand.
Eventuell medföljande förälder/kompis/etc betalar inträde, 125:- för vuxen, 75:- för pensionär/ungdom
(SOC arrangeras av Stockholms bordtennisförbund med hjälp av många ideella krafter. Vinsten från arrangemanget går till förbundets olika verksamheter där bl a Pingiskraft Stockholm ingår)

Anmälan lämnas till Jessica Larsson: pingiskraftsthlm@gmail.com el sms: 076-016 49 56 snarast möjligt.

2. Föreningsmöte om Pingiskraft Stockholm
Torsdagen den 16 nov kl 19.00-ca 20.00 bjuder vi in representanter från alla Stockholmsklubbar till ett möte för att informera om och diskutera Pingiskraft Stockholm. 

Vi vill knyta kontakter med er och få möjlighet att höra vad vi tillsammans kan göra för att få fler tjejer att börja spela pingis och också behålla dem som redan spelar. 

Projektet har nu varit igång i drygt ett år, så vi kommer berätta om våra erfarenheter så här långt och vad vi tänkt göra framöver. För att stämma av att vi lägger resurserna på rätt aktiviteter behöver vi era tankar och åsikter, så vi vore superglada om ni vill prioritera detta möte. Även klubbar som i dagsläget inte har några kvinnliga spelare är välkomna. Alla har mycket att bidra med!

Mötet sker i vip-lokalen i Eriksdalshallen. Både före och efter mötet är er/era representant/er välkomna att titta på hur mycket bra pingis som helst (alltså kostnadsfritt !!!).

Anmälan lämnas till Lotta Elofsson: lotta.elofsson@spray.se el sms: 070-3060714 snarast möjligt

Mer info om SOC hittar du här: http://socworldtour.se/

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-