Största tjejlägret !

2-3 juni arrangerade jag ett Tjejläger i vällingbyhallen med 32 deltagare från 10 olika klubbar, vilket är det största tjejlägret hitills som jag arrangerat.  

Vi välkomnade deltagarna i Vällingbyhallens A-hall där 16 bord stod uppdukade. Innan lägerstart fick deltagarna en varsin Stigatröja från min samarbetspartner bordtennisbolaget.se. 


Till min hjälp under lägret hade jag Elina Nilsson från Falköpings BTK, som även ingått i Ängbys superettan-trupp under den gångna säsongen. 

Efter första dagens tuffa träningspass som innehöll mycket fotarbete väntade ett beep-test där deltagarna fick utmana Elina, som veckorna innan sprungit bl.a. göteborgs-varvet. Att ha Elina på startlinjen visade sig vara en trigger för deltagarna. Den som kämpade längst i värmen var Ida Hellström från Sollefteå som nådde hela vägen till nivå 11. Starkt jobbat! 

Under lördagskvällen besökte vi Gnarly Market i Vällingby centrum. Där gick spelarna loss bland spelapparaterna innan vi blev serverade kvällens middag. Middagen bestod av allitfrån tacos, pizza, hamburgare och pasta. Efter middagen väntade en timmes bowling där strikesen fullkomligt haglade. Engla Palmgren, som på egen hand ordnade 5(!!!) strikes till sitt lag blev tilllsut för svåra och stod som segrare. Dock bara en poäng framför silvermedaljörerna.  

Även söndagens schema innehöll två träningspass varav det första passet innehöll individuell tid där spelarna fick vara med och styra övningarna själva utefter egna önskemål. Under eftermiddagen spelades den eftertraktade lägerturneringen. Deltagrna delades in i tre olika grupper där alla mötte alla. Efter cirka tre timmars spel hade vi fått fram tre  segrare i respektive grupper som alla fick ta emot fina priser sponsrade av bordtennisbolaget.


Tack för en fin pingishelg. Information om nästa läger kommer snart!

Följ oss gärna på Instagram för dagliga uppdateringar @tjejlagerbordtennis 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-