Kommer ni ihåg när Pingiskraft Stockholm intog Bosön?

Gruppbild från förra året på Bosön.


Nu upprepar vi succén med en ny dag den 15:e september. Den här gången håller vi till i Liljeholmshallen.

Programmet är utformat i samarbete med Stockholmsidrotten och den här gången kommer vi fokusera på Utveckling. Ett brett område som är väldigt intressant. Under dagen varvar vi teori, föreläsningar med praktik. Varmt välkommen!


Liljeholmshallen kommer vara fylld med pingisaktivitet den här dagen. I hall 1 pågår damernas Pingisliga med match mellan Spårvägen och Lyckeby och i konferensrummet håller Stockholms Bordtennisförbund utbildning, Ungdom 1 där tränare från Stockholmsklubbarna deltar. Detta kommer genomsyra även vår dag, då vi kommer få möjlighet att se dampingis på högsta nivå samt träffa deltagarna som går utbildningen.

Under eftermiddagen har vi en inspirationsföreläsning med gäst från Stockholms Innebandyförbund. Innebandyn har noga tagit fasta på barns och ungdomars utveckling inom idrott och har utifrån det utarbetat klara riktlinjer kring bl a tävlingsverksamhet för dem. Föreläsningen kommer ta upp frågor såsom Utvecklingsålder, Träningsbarhet och Medveten utveckling.

Vissa pass under dagen genomför vi gemensamt i storgrupp medan vi i andra pass delar vi upp oss,  aktiva för sig och tränare/ledare/föräldrar för sig. Tjejerna kommer t ex få 90 minuters exklusiv träning medan tränare/ledare/föräldrar får förkovra sig i utveckling av det egna ledarskapet. Mer om programmet hittar du i bilagan/inbjudan.

I första hand bjuder vi in alla våra kvinnliga spelare i distriktet och deras tränare men även andra representanter från klubbarna, såsom t ex styrelsemedlemmar och övriga tränare är varmt välkomna att delta. Hjälp oss sprida inbjudan till aktiva och klubbrepresentanter, tack på förhand.
Medverkan är kostnadsfri (!) och det ingår fika och lunch.

Anmälan
Maila din anmälan senast den 11 sept till Olle Hansen på Sthlms bordtennisförbunds kansli: olle@stbtf.se

Vid frågor, kontakta oss:
Lotta Elofsson, Pingiskraft Sthlm, 070-3060714, lotta.elofsson@spray.se

Jessica Larsson, Pingiskraft Sthlm, 076-0164956, pingiskraftsthlm@gmail.com

Välkomna!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-