Om mig

Mitt namn är Jessica Larsson. Jag är 28 år och är uppvuxen i Värmland men sedan snart 10 år tillbaka bor jag i Stockholm. Jag jobbar som pingistränare i Ängby SK och driver projektet Pingiskraft Stockholm tillsammans med Stockholmsbordtennisförbund. På sidan om driver jag även mitt egna företag där jag arrangerar Tjejläger i bordtennis på olika platser, främst i Sverige.

Hösten 2015 var jag med och startade projektet Pingiskraft tillsammans med Svenska bordtennisförbundet och Hammarby IF BTF. Sedan 2016 heter projektet Pingiskraft Stockholm, och är en satsning av Svenska bordtennisförbundet. Vi jobbar för att fler tjejer ska hitta till sporten och för att de som redan spelar ska fortsätta högre upp i åldrarna. 
 

Jag började min pingiskarriär år 2004 i Fiskevik IF följt av ett år i Arvika Bordtennisklubb, innan jag under 2007 flyttade till Gävle för  studier samt spel för Fridhem/Urnan BTK i division 1 samt i elitserien. Efter min tid i Gävle återgick jag till spel i Arvika BTK. Därefter spelade jag en säsong för Hammarbys division 2 lag. Under 2015/2016 spelade jag i Västers BTK:s som då spelade i division 1 södra. Numera ingår jag i Ängby SKs A-lag som huserar i Superettan . Följ länken för spelarpresentationer.
 

Mina främsta meriter är:
SM-silver i Lag 2008, femteplats i dubbel på senior SM 2009 och en åttondeplacering från Riks Top 12 2009. Under hösten 2014 fick jag ta emot Svenska bordtennisförbundets utmärkelse som årets unga ledare.